Er en silke søvnmaske verdt det?

Svaret på dette spørsmålet er ikke så enkelt som du kanskje tror.Mange er usikre på om fordelene med ensovemaske i silkeoppveier kostnadene, men det er mange forskjellige grunner til at noen kanskje vil ha en.

Det kan for eksempel være nyttig for de som har sensitiv hud eller allergi mot støvmidd og andre allergener som flyter rundt på soverommet deres om natten.Det kan også hjelpe mot jetlag, fordi det å bruke en hjelper kroppens naturlige døgnrytme å holde seg på rett spor.

Silke har blitt populært som et alternativt materiale for sovemasker på grunn av holdbarheten og følelsen.I motsetning til enkelte stoffer forblir silke kjølig selv under varme forhold, så å bruke en kan hjelpe deg med å unngå å føle deg svett eller klissete når du sover.Silke absorberer også fuktighet bedre enn de fleste stoffer, så det holder ikke på svette som andre materialer kan

I tillegg bruker ensovemaskeMorbærpysjamas i silkekan også gjøre det lettere for noen mennesker å sovne på grunn av redusert lyseksponering – noe som er fornuftig med tanke på at kroppen vår naturlig produserer melatonin når vi er i mørke omgivelser!

En silke sovemaske hjelper deg å slappe av før leggetid.Den blokkerer lys og har også en ekstra fordel ved å holde ansiktet kjølig om natten.Silke kan bidra til å redusere rynker og akne fordi det er så skånsomt mot huden – noe som er viktig hvis du prøver å få den perfekte hudfargen!

Hvis du er en som sliter med søvnløshet eller andre søvnproblemer, kan silke-søvnmasker brukes for bedre avslapning og for å unnslippe dagens problemer.

 


Innleggstid: 16. oktober 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss